Το Φεστιβάλ Χρωμάτων στον Δήμο Σαλαμίνας για όλους // Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, από τις 11:30π.μ. (παραλία Αμμοχώστου)

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΡΩΜΑΤΩΝ1 092023

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΡΩΜΑΤΩΝ2 092023

Σαλαμίνα, 28.09.2023

Το φεστιβάλ χρωμάτων ταξιδεύει στην Σαλαμίνα!

Το έναυσμα για την πιο επιθετική εκδήλωση αγάπης είναι έτοιμο να εκδηλωθεί μέσα από τον ερχομό της μεγαλύτερης γιορτής φιλίας, χαράς, ψυχαγωγίας και αισιοδοξίας. Το όνομα αυτής… Φεστιβάλ Χρωμάτων!

Το φεστιβάλ έχει ως κύριο θέμα την μαζική ρίψη χρωματιστής πούδρας με την συνοδεία μουσικής, τεχνών και παράλληλων δραστηριοτήτων. Μουσικές συναυλίες, εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά και νέους, θα διεξαχθούν κατά την διάρκεια του φεστιβάλ.

Αυτό, απευθύνεται σε μικρά, μεγάλα και πολύ μεγάλα παιδιά, που έχουν απηυδήσει από την γκρίζα καθημερινότητα και αναζητούν απεγνωσμένα εναλλακτικές πτυχές της ζωής με χρώμα.

Το Φεστιβάλ Χρωμάτων θα λάβει μέρος στην παραλία Αμμοχώστου, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, από τις 11:30 το πρωί. Με την υποστήριξη του Δήμου Σαλαμίνας.

Η είσοδος της εκδήλωσης είναι ελεύθερη και σακουλάκια με πούδρα χρώματος μπορείτε να προμηθευτείτε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, από τα ειδικά stand. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε την πιο super διάθεση και να έρθετε!

Eκ του Γραφείου Τύπου