Δήλωση Δημάρχου: Πρωτοβουλίες του Δημάρχου Σαλαμίνας για τα σημειώματα προκαταβολής εισφορών για την ένταξη στο σχέδιο πόλης.

mayor_panagopoulos

Σαλαμίνα, 05.08.2022

Σχετικά με τα σημειώματα προκαταβολικής εισφοράς σε χρήμα για την ένταξη περιοχών στο Σχέδιο Πόλεως που εστάλησαν σε συμπολίτες μας και προκειμένου όλοι οι συμπολίτες μας να έχουν σαφή εικόνα για το πως θα διαμορφωθεί η ιδιοκτησία τους μετά την ένταξη στο σχέδιο, πριν καταβάλουν τις εισφορές τους, έδωσα τις εξής εντολές στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου:

Α. Αναστέλλεται η αποστολή και η πληρωμή των σημειωμάτων προκαταβολικών εισφορών.

Β. Θα αναρτηθεί άμεσα, μετά από σχετική απόφαση που θα λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο, η πρόταση του μελετητή για την επέκταση του σχεδίου πόλης Α κατοικίας, ώστε οι συμπολίτες μας να λάβουν γνώση.

Αφού έχουν λοιπόν λάβει γνώση, τότε θα αποσταλούν νέα σημειώματα και θα προχωρήσουμε στην προκαταβολή των εισφορών.

Η ένταξη περιοχών στο σχέδιο πόλης είναι χρόνιο αίτημα χιλιάδων συμπολιτών μας. Είναι επίσης έργο αναπτυξιακού χαρακτήρα για τον τόπο. Θα το προχωρήσουμε χωρίς να υπολογίζουμε πολιτικό κόστος.

Όμως θα γίνει με τέτοιο τρόπο, ώστε πριν οποιοσδήποτε συμπολίτης μας πληρώσει έστω και ένα ευρώ, να μπορεί να δει πως θα διαμορφωθεί η ιδιοκτησία του μετά την ένταξη στο σχέδιο πόλης και να έχει την ικανοποίηση ότι ένα χρόνιο αίτημα του που αφορά την περιουσία του, ικανοποιείται.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ