Τελετή ονοματοδοσίας αίθουσας Δημοτικού Συμβουλίου

ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΚΡΗ3

Σαλαμίνα, 18.09.2023

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε εχθές Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σαλαμίνας η τελετή ονοματοδοσίας της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου. Σύμφωνα με σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σαλαμίνας η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ονομάστηκε αίθουσα “ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΚΡΗΣ” προς τιμή του αειμνήστου Δημάρχου Σαλαμίνας Αθανασίου Μακρή.

Παρούσα σύσσωμη η Δημοτική Αρχή, η οικογένεια του Αθανασίου Μακρή, οι πρώην Δήμαρχοι Σαλαμίνας Σπ. Σοφράς και Ευ. Αστράκος, ο πρ. Δήμαρχος Αμπελακίων κ. Στ. Γκίνης, παλαιοί συνεργάτες του αειμνήστου Δημάρχου καθώς και πλήθος κόσμου.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κατά τον χαιρετισμό του τόνισε ότι με την πρωτοβουλία αυτή ο Δήμος μας εκπληρώνει ένα μικρό μέρος του χρέους του προς τον Θανάση Μακρή, ο οποίος άφησε μια σπουδαία παρακαταθήκη στον τόπο μας. Ο πρ. Δήμαρχος Σπ. Σοφράς αναφέρθηκε στα μεγάλα έργα του ‘Δημάρχου των έργων’ Θανάση Μακρή και ο υιός του αειμνήστου Παναγιώτης Μακρής αφού ευχαρίστησε τον Δήμο και τον Δήμαρχο Γιώργο Παναγόπουλο για την τιμή αναφέρθηκε στην αγάπη του πατέρα του για το νησί μας.

Ο Δήμος μας ξέρει να τιμά τους σπουδαίους ανθρώπους του τόπου μας.

Eκ του Γραφείου Τύπου