Ο Δήμος Σαλαμίνας υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με το Χαμόγελο του Παιδιού”!

2_17032023

1_17032023

Σαλαμίνα, 17.03.2023

Ο Δήμος Σαλαμίνας υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με το Χαμόγελο του Παιδιού”!

Το μνημόνιο υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Σαλαμίνας Γιώργου Παναγόπουλου και του Προέδρου του  Οργανισμού “Χαμόγελο του Παιδιού” κου Κων. Γιαννόπουλου εχθές, 16 Μαρτίου 2023, στο πλαίσιο της εκδήλωσης με θέμα  ‘Κακοποίηση των παιδιών – ενδοοικογενειακή βία” που διοργάνωσε με επιτυχία ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Σαλαμίνας “Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” .

Ο Δήμαρχος Γ. Παναγόπουλος, αφού συνεχάρη τον Σύλλογο για την εξαιρετική εκδήλωση, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Οργανισμού κο. Γιαννόπουλο για την συνεργασία και τόνισε: «Το χαμόγελου του παιδιού» είναι ένας οργανισμός συνώνυμος με την προστασία των παιδιών.  Η προσφορά του διαχρονική και ανεκτίμητη. Θέλαμε λοιπόν να φέρουμε το ‘χαμόγελο’ πιο κοντά στο νησί μας και στα παιδιά της Σαλαμίνας που χρειάζονται βοήθεια.

Γι’αυτό λοιπόν συμφωνήσαμε με τον κ. Γιαννόπουλο την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τον Δήμο μας. Στο ζήτημα της προστασίας των παιδιών οφείλουμε να είμαστε ουσιαστικοί. Με πράξεις και όχι με ευχολόγια. Και η συνεργασία που ξεκινάμε σήμερα με το Χαμόγελο του Παιδιού είναι μια ουσιαστική πράξη προς τη κατεύθυνση αυτή. Σύντομα θα ανακοινώσουμε και άλλες πρωτοβουλίες για τον σκοπό αυτό’.

Eκ του Γραφείου Τύπου