Η 1η Γιορτή Ψωμιού στη Σαλαμίνα ολοκληρώθηκε χθες με τεράστια επιτυχία

GIOPS_

Σαλαμίνα, 7.05.2023

Η 1η Γιορτή Ψωμιού στη Σαλαμίνα ολοκληρώθηκε χθες με τεράστια επιτυχία. Με πρωτοβουλία του Δήμου Σαλαμίνας και της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου  το Σάββατο 6 Μαΐου 2023 στην κεντρική πλατεία του νησιού στήθηκε μια γιορτή μαγειρικής και δημιουργίας με επίκεντρο το ψωμί, το αγαθό που δεν λείπει από κανένα ελληνικό τραπέζι.

Ψυχή της Γιορτής ήταν τα παιδιά μας! Η συμμετοχή τους μεγάλη και τα χαμόγελα τους αμέτρητα!

Το πρόγραμμα της γιορτής περιελάμβανε:

Εργαστήριο άρτου και αρτοπαρασκευασμάτων & Δημιουργίες  με ζυμάρι και αλεύρι για τα παιδιά που το διασκέδασαν με την καρδιά τους!

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος δήλωσε: “Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε χαρά στα παιδιά μας και σήμερα τα παιδιά το χάρηκαν πολύ! Αυτό μας δίνει δύναμη να επαναλάβουμε και του χρόνου την γιορτή αυτή, ώστε να γίνει ένας ετήσιος θεσμός στο νησί μας. Συγχαρητήρια στην Πρόεδρο της Σ.Ε.Π.Ε  Βάγια Κεραμάρη Τζήμα και σε όλα τα μέλη της Σ.Ε.Π.Ε. για την ιδέα και την δουλειά τους για την γιορτή αυτή”.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον βραβευμενο Σαλαμινιο αρτοποιό Παναγιώτη Τζήμα, ο οποίος είχε την κεντρική οργάνωση και τον συντονισμό της εκδήλωσης.

 

Eκ του Γραφείου Τύπου