Εκδήλωση με θέμα “Γνώρισε το Σκύλο” πραγματοποιήθηκε από το Σύλλογο Ερασιτεχνών Εκτροφέων Ελλάδος σε συνεργασία με τον Δήμο Σαλαμίνας

skylos______

Σαλαμίνα, 12.06.2023

Εκδήλωση με θέμα “Γνώρισε το Σκύλο” πραγματοποιήθηκε από το Σύλλογο Ερασιτεχνών Εκτροφέων Ελλάδος σε συνεργασία με τον Δήμο Σαλαμίνας το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 στο γήπεδο Λ. Κόνσολας στην παραλία της Σαλαμίνας.
Οι τετράποδοι φίλοι μας έδωσαν το παρόν και η ανταπόκριση ήταν μεγάλη ενώ παράλληλα πλήθος κόσμου σε κλίμα ενθουσιασμού έσπευσε να θαυμάσει τις ικανότητες, δεξιότητες και ομορφιά τους.
Σκύλοι ράτσας, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και σπάνιες κατηγορίες έκλεψαν τις εντυπώσεις. Ποιοι είναι; Πόσοι σημαντικοί είναι; Από ποια ηλικία ξεκινάμε δράσεις; Τι κάνουν; Ποιοι μπορούν να διακριθούν; Πως τους συμπεριφερόμαστε; Αυτές και ακόμη περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες για όλους με απώτερο στόχο να δημιουργηθεί ένα μητρώο γνώσης και πληροφόρησης σκύλων πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. Στην συνέχεια, οι τετράποδοι φίλοι μας πήραν μέρος στα αγωνίσματα IGB, MODIORING, DOG DANCE,OBEDIENCE, NOSE SPORTS & CANICROSS εντυπωσιάζοντας μικρούς και μεγάλους.
Αυτού του είδους διοργανώσεις από τον Δήμο Σαλαμίνας δεν είναι απλώς μια ωραία ιδέα εκδήλωσης και έκφρασης της αγάπης μας για τους μοναδικούς μας συντρόφους αλλά και μια πρακτική απάντηση σε μια ουσιαστική ανάγκη, που έχουμε όλοι όσοι μοιραζόμαστε τη ζωή μας με αυτούς τους υπέροχους συντρόφους ώστε με αληθινό ενδιαφέρον, γνώση και φροντίδα να τους σεβόμαστε είναι στην ζωή μας.
Μια διοργάνωση θεσμός πλέον που ευχόμαστε να συνεχίσει με επιτυχία όπως ξεκίνησε.
Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλλαν και παρευρέθηκαν τιμώντας μας με την παρουσία τους.

Eκ του Γραφείου Τύπου