1η Γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων ζώων από τον Δήμο Σαλαμίνας

ΥΙΟΘΕΣΙΑ5 10_2023

Σαλαμίνα, 29.10.2023

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Γιορτή Υιοθεσίας Αδέσποτων Ζώων, μια διοργάνωση του Τμήματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς του Δήμου Σαλαμίνας.

Σήμερα η ημέρα έκλεισε με 6 συμβόλαια υιοθεσίας, βρίσκοντας 6 αδέσποτα ζωάκια το παντοτινό τους σπίτι! Φυσικά στο χώρο, όπως σε κάθε διοργάνωση του Δήμου, βρισκόταν το 4 Pet Life και η Παναγιώτα Κουκλινού, προσφέροντας στα αδέσποτα ζωάκια λιχουδιές αλλά και με κάθε συμβόλαιο υιοθεσίας ο πρώτος καλλωπισμός ζώου δωρεάν!

Επίσης ο εκπαιδευτής σκύλων Μιχάλης Κουφόπουλος, λύνοντας κάθε απορία που αφορούσε την εκπαίδευση και κοινωνικοποίηση των τετραπόδων φίλων μας και φυσικά με κάθε συμβόλαιο υιοθεσίας, δώρο το πρώτο μάθημα εκπαίδευσης σκύλων και -20% σε ένα iq box από την εταιρία Olympic.

Τέλος, στο χώρο βρισκόταν και η κτηνίατρος Ελευθερία Γρεβεντοπούλου και ο κτηνίατρος Πέζαρος Παύλος, για να λύσουν οποιαδήποτε απορία αφορούσε για την υγεία του ζώου και την ορθή ενημέρωση του νέου κηδεμόνα! Στην παρουσίαση ήταν ο εκπληκτικός Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος και εκείνος έχει υιοθετήσει ένα αδέσποτο ζωάκι.

Στο τέλος της εκδήλωσης, τιμήθηκαν εθελοντές και φροντιστές των αδέσποτων ζώων, και η Πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου ΖΟΕΣ κ. Ζόμπολα Ναντια και μέλη του Φιλοζωικού σωματείου που συνέβαλαν και εκείνοι, για να βγει αυτό το φανταστικό αποτέλεσμα!

Οι τετράποδοι φίλοι μας πλημμύρισαν με χαμόγελα τους παρευρισκόμενους και όλοι μαζί δώσαμε το σύνθημα της υιοθεσίας τους.

Υιοθετώντας ένα ζώο συντροφιάς, δίνουμε μια ευκαιρία ζωής και καλύτερης φροντίδας σε ένα αδέσποτο ζώο. Του εξασφαλίζουμε τη διαβίωση του με ασφάλεια και αξιοπρέπεια.

Ο σεβασμός στους τετράποδους φίλους μας είναι δείγμα πολιτισμού.

Ο Δήμος Σαλαμίνας λέει Ναι.

Eκ του Γραφείου Τύπου

*φωτογραφικό υλικό Εφημερίδα ‘Ανατροπές’ & Άννη Μακρή