Το AHEPA Maritime Chapter «St’ Nicholas» με την προτροπή του Δημάρχου Σαλαμίνας στηρίζει τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες του νησιού με συγκέντρωση τροφίμων

ahepa_8

Σαλαμίνα, 28.12.2022

Σήμερα 28 Δεκεμβρίου 2022 ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος υποδέχτηκε στην Σαλαμίνα τον Πρόεδρο κ. Δημ. Ματθαίου και τα μέλη του AHEPA Maritime Chapter «St’ Nicholas»

Το AHEPA Maritime Chapter «St’ Nicholas» κατόπιν επαφών και σχετικού αιτήματος του Δημάρχου Σαλαμίνας ανέλαβε την πρωτοβουλία για συγκέντρωση τροφίμων.

Συγκεκριμένα, στόχος της διοργάνωσης αποτέλεσε μια μεγάλη φιλανθρωπική δράση, η συγκέντρωση τροφίμων τα οποία διανεμήθηκαν σε τριακόσιες ευάλωτες οικογένειες πολυτέκνων, τρίτεκνων και μονογονεϊκών της Σαλαμίνας.

Στο πλαίσιο αυτό, η AHEPA εμπράκτως και με κάθε αφορμή, δείχνει την εθνική συνείδηση μαζί πάντα με τα υψηλά της ιδεώδη.

Ήθος, αλληλεγγύη, κοινωνική ευαισθησία και προσφορά προβάλλονται, προωθούνται και είναι σύμβολα κοινής πορείας και προσανατολισμού μεταξύ της AHEPA και του Δήμου Σαλαμίνας που ασπάζονται το ίδιο όραμα για την προαγωγή μιας ισότιμης και δίκαιης κοινωνίας.

Νωρίτερα, συνοδεία του Δημάρχου ο Πρόεδρος του AHEPA Maritime Chapter «St’ Nicholas» κ. Ματθαίου αποτίνοντας φόρο τιμής στην λαμπρότερη στιγμή της Ελληνικής ιστορίας, στην Ναυμαχία της Σαλαμίνας, κατέθεσε στεφάνι στον Τύμβο των Σαλαμινομάχων με την παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων και της φιλαρμονικής του Δήμου.

Τέλος, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος προς ένδειξη φιλίας και αναγνώρισης της προσφοράς ευχαρίστησε θερμά εκ μέρους όλων των Σαλαμινίων ενώ παράλληλα δώρισε συμβολικά στον Πρόεδρο της AHEPA μια τριήρη, έλαβε δε και αναμνηστικό δώρο από τα μέλη του AHEPA Maritime Chapter «St’ Nicholas».

Eκ του Γραφείου Τύπου