Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμη πρόγραμμα στειρώσεων 120 αδέσποτων γατών στις 24 & 25 Φεβρουαρίου 2024.

image0

5th Salamina’s Stray Care 2024
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμη πρόγραμμα στειρώσεων 120 αδέσποτων γατών στις 24 & 25 Φεβρουαρίου 2024.

🐈Στειρώθηκαν, σημάνθηκαν και εμβολιάσθηκαν κατά της λύσσας 120 αδέσποτες γάτες, με την εθελοντική προσφορά των κτηνιάτρων του νησιού μας και των κτηνιάτρων του Π.Κ.Σ. (Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου) και του Δ.Ε.Ε.Κ. (Δίκτυο Ελλήνων Εθελοντών Κτηνιάτρων) που ήρθαν στο νησί μας από μακριά, και με χαρά, αποδέχτηκαν την πρόσκληση μας και συμμετείχαν στην προσπάθεια που καταβάλουμε, για την μείωση και έλεγχο του αριθμού των αδέσποτων ζώων.

📌Τηρήθηκε σειρά προτεραιότητας από την λίστα αιτημάτων των πολιτών που είχαν καλέσει στην υπηρεσία μας και όσοι πολίτες δεν κατάφεραν να ενταχθούν στο πρόγραμμα αυτό, θα ενταχθούν σε επόμενα προγράμματα στειρώσεων του Δήμου μας!

🫶Ευχαριστούμε από καρδιάς τους κτηνιάτρους του νησιού μας-μέλη του Π.Κ.Σ., που συμμετείχαν για ακόμη μια χρονιά, διαθέτοντας αρκετό χρόνο, εθελοντική εργασία και τα κτηνιατρεία τους ώστε να επιτευχθεί ένας ακόμη στόχος μας, τον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας αλλά και τους φιλόζωους πολίτες, οι οποίοι συνέβαλαν και εκείνοι στη μεταφορά και προσκόμιση των αδέσποτων γατών στα συμμετέχοντα κτηνιατρεία!

❤️Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς του προγράμματος μας:
•το εστιατόριο Hot Island beach bar και τον κ. Μάκη Μαλτέζο
•το καφέ le mignon και τον κ. Γιώργο Μίχα
•το εστιατόριο Χοντρό Αλάτι και τον κ. Κώστα Σπετσιωτάκη
•τον κ. Ηλιόπουλο Βασίλη

Συμμετέχοντες κτηνίατροι: Παύλος Πέζαρος, Ελευθερία Γρεβεντοπούλου, Μαριλένα Καλοειδά, Μαρία Κοκλιώτη, Γιάννης Πολυζώης, Βασίλης Πετρίδης, Χριστίνα Στάγκου, Πέτρος Μπίσκας, Γεωργία Τρικούπη, Μαρία Μπελιβάνη & Ελευθερία Μαρτσέκη.

image1image2image3image4image5image7image9image10