Προσυμπτωματικός έλεγχος για τον Ca προστάτη

KEP_YGEIAS_BANNER_SALAMINAGR-1068x601-1

kep_ygeias_06_2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η 19η Ιουνίου είναι αφιερωμένη στη γιορτή του πατέρα. Τα στελέχη του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Σαλαμίνας κ.κ. Λέκκα Ευαγγελία (Δ/ντρια) και Μιχάλαρου Αγγελική (υπεύθυνη), τιμώντας τον άνδρα γενικότερα, διοργανώνουν δράση προσυμπτωματικού ελέγχου για τον Ca προστάτη, με τους γιατρούς:

  • κ. Μπισκιτζή Ραφαήλ (Χειρουργός Ουρολόγος / Ανδρολόγος)
  • κ. Νάννο Σπύρο (Χειρουργός Ουρολόγος / Ανδρολόγος)
  • κ. Φωκά Κωνσταντίνο (Χειρουργός Ουρολόγος / Ανδρολόγος)

Ο εργαστηριακός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά στο Διαγνωστικό Κέντρο “Medi One”, Λ. Ιπποκράτους 196, (πλησίον Τραπέζης Πειραιώς), το οποίο συνδράμει τη δράση με μηδενική συμμετοχή επί του παραπεμπτικού.

Στην εξέταση μπορούν να υποβληθούν:

  1. Όλοι από 50 ετών, PSA και δακτυλοσκόπηση προστάτη ανάλογα με το αποτέλεσμα (και μόνο με τη συναίνεση του ενδιαφερόμενου)
  2. Οι άνω των 45 ετών, όταν υπάρχει συγγένεια πρώτου βαθμού με άτομο (αδελφός, γονέας ή παππούς) με κακοήθεια προστάτη
  3. Όσοι έχουν 2 άτομα, πρώτου βαθμού συγγένειας, με κακοήθεια προστάτη (δηλ. παππούς, πατέρας, αδερφός) θα γίνεται από τα 40 έτη.

Οι ενδιαφερόμενοι θα καταβάλουν τη συμβολική τιμή των €5, στο γιατρό για τη συνταγογράφηση της αιματολογικής εξέτασης. Η δράση θα πραγματοποιείται στο ιατρείο τους, κατόπιν ραντεβού που θα κλείνεται από τους ενδιαφερόμενους στο τηλέφωνο 2132027584 (κα. Αγγελική Μιχάλαρου).

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Θ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ