Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελετή κατάθεσης στεφάνων στο πλαίσιο των ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ 2021

7_viber_image

Σαλαμίνα, 26.09.2021

Συγκεντρώνοντας τα κολακευτικά σχόλια των όλων, ολοκληρώθηκε η τελετή κατάθεσης στεφάνων στο πλαίσιο του εορτασμού των ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ 2021.

Το παρόν στον Τύμβο των Σαλαμινομάχων έδωσε πλήθος κόσμου αλλά και θεσμικοί παράγοντες όπως επίσης και τοπικοί εκπρόσωποι φορέων και θεσμών. Συγκινητική ήταν η προσέλευση των σχολείων και των νεαρών μαθητών από κάθε βαθμίδα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον Δήμαρχο Σαλαμίνας να ευχαριστεί τους παρευρισκόμενους που τιμούν τη Σαλαμίνα και σημείωσε πως: “Αυτή είναι η κληρονομιά μας. Και αυτήν οφείλουμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας και να τους εξηγήσουμε πόσο σπουδαίο είναι να είσαι από τη Σαλαμίνα“.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Σαλαμινομάχων με τιμητικές παρουσίες υπό το δυνατό άκουσμα του εθνικού ύμνου. Λίγο αργότερα διεξήχθη ομιλία με θέμα: “Η Ναυμαχία της Σαλαμίνας στον χρόνο” από την καθηγήτρια ΕΚΠΑ κα. Ανεζίρη.

Η βραδιά έκλεισε με την ορχήστρα “Ιωάννα Συγγελάκη” σε ένα εξαιρετικό μουσικό αφιέρωμα και δεξίωση που παρέθεσε ο Δήμος Σαλαμίνας στους εκλεκτούς καλεσμένους του.

Εκ του Γραφείου Τύπου