Επίσκεψη της Υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη στη Σαλαμίνα κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου

Zaharaki_Info_Kiosk

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σαλαμίνα, 09-06-2021

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας σήμερα, Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2021, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, Γιώργος Παναγόπουλος, υποδέχτηκε την Υφυπουργό Τουρισμού, κυρία Σοφία Ζαχαράκη, που επισκέφθηκε τη Σαλαμίνα κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου. Πρώτη στάση στην επίσκεψη της κας Ζαχαράκη ήταν στο “Περίπτερο της Τουριστικής Πληροφόρησης” του Δήμου Σαλαμίνας που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το λιμάνι άφιξης επιβατών των Ferry Boats.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περίπτερο Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου μας κατασκευάζεται και θα λειτουργήσει για πρώτη φορά φέτος και με ιδιαίτερη έμφαση στο εν λόγω διάστημα, ώστε να ανταποκρίνεται στις τουριστικές ανάγκες του νησιού μας λόγω της μεγάλης διέλευσης επισκεπτών. Αυτή η πρωτοβουλία της Δημοτικής μας Αρχής στόχο έχει την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών του νησιού μας καθώς και για την ανάδειξη και προώθηση της ιδιαίτερης πολιτιστικής κληρονομιάς της Σαλαμίνας.

Η Υφυπουργός Τουρισμού αναφέρθηκε ενθέρμως στην επιτυχία και σημασία μιας τέτοιας πρωτοβουλίας, ενώ δεν παρέλειψε να ανταλλάξει ιδέες με τον Δήμαρχο και να συζητηθούν περαιτέρω λεπτομέρειες βελτίωσης της τουριστικής προόδου του νησιού. Η επίσκεψη της Υφυπουργού συνεχίστηκε και στο Δημαρχείο, όπου πραγματοποιήθηκε σχετική σύσκεψη στο γραφείο Δημάρχου. Κατόπιν η κα. Ζαχαράκη μαζί με τον Δήμαρχο Σαλαμίνας και τον Βουλευτή Β’ Πειραιά κ. Δημήτρη Μαρκόπουλο, επισκέφτηκαν σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος του νησιού.

Η παρουσία της κας Υφυπουργού και τα όσα συμφωνήθηκαν και αφορούν στον σχεδιασμό της πολιτικής της τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου μας, μας γεμίζει αισιοδοξία ότι ο στόχος μας για μιας Σαλαμίνα εξωστρεφή, με το βλέμμα στραμμένο στην τουριστική ανάπτυξη είναι ένα βήμα πιο κοντά.

Εκ του Γραφείου Τύπου