Περί συκοφαντικών σχολίων στο διαδικτυο

Σαλαμίνα, 19.05.2023

Σε ανώνυμη σελίδα στο fb, από αυτές που σωρηδόν… κάποιοι έχουν δημιουργήσει, ώστε να πετούν λάσπη στην δημοτική αρχή, οι γνωστοί εργολάβοι της λάσπης συνδέουν την κάθοδο της Βιβής Αγαπίου με τον συνδυασμό ‘Το Ν.Η.Σ.Ι. Μας’ με το ποσό που έλαβε συγγενικό της πρόσωπο ως εξόφληση οφειλής του Δήμου προς αυτόν. Μάλιστα έφτασαν στο σημείο συνεργάτες της κας. Θεοδωρακοπούλου να σχολιάζουν δεικτικά όπως η κα. Σόνια Μιχάλαρου, ο κ. Μ. Δερτούζος και η κα. Υ. Αραβανή.

α) ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας δεν είχε έως σήμερα καμία συνεργασία με την νυν δημοτική αρχή και οι οφειλές προέκυψαν από την συνεργασία του με την δημοτική αρχή της κας. Νάννου, η οποία δεν πλήρωσε τον επιχειρηματία για τις υπηρεσίες του και έπρεπε και αυτές τις οφειλές να τις πληρώσουμε εμείς.

β) ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας κατέθεσε την από 28.6.2022 αγωγή του κατά του Δήμου στηριζόμενος στην από 31.7.2019 βεβαίωση του τότε αντιδημάρχου καθαριότητας του Δήμου Σαλαμίνας και υποψηφίου σήμερα της κας. Θεοδωρακοπούλου κου. Ιωάννη Σκιαθίτη, ο οποίος αναγνώριζε την οφειλή του Δήμου προς τον επιχειρηματία.

γ) το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου με την με αρ. 149/2022 Απόφαση του έκανε δεκτή την αίτηση του επιχειρηματία για συμβιβαστική επίλυση της διαφοράς του με τον Δήμο, αφού αυτός μείωσε την απαίτηση του κατά κεφάλαιο, τόκους και δικαστικές δαπάνες και δέχτηκε την συμβιβαστική επίλυση της διαφοράς. Υπέρ της συμβιβαστικής επίλυσης της διαφοράς και της καταβολής της οφειλής ψήφισαν εκτός των άλλων οι κ.κ. Ιωάννης Σκιαθίτης, Δερτούζος και Αραβανή!

Αυτοί λοιπόν που σήμερα σχολιάζουν δεικτικά πριν εκτεθούν για μια ακόμη φορά, καλό θα ήταν να ρωτούσαν πρώτα τον κ. Ιωάννη Σκιαθίτη, συνεργάτη τους στον ίδιο συνδυασμό της κας. Θεοδωρακοπούλου, ο οποίος είχε βεβαιώσει την οφειλή του Δήμου επί της προηγούμενης δημοτικής αρχής προς τον επιχειρηματία.

Έτσι, θα απέφευγαν να εκτεθούν οι ίδιοι αλλά και να εκθέσουν τον συνεργάτη τους που είχε βεβαιώσει την οφειλή. Όσο δε αφορά αυτούς που ενώ στο δημοτικό συμβούλιο το 2022 υπερψήφισαν την πρόταση να πληρωθεί ο επιχειρηματίας για τις οφειλές του Δήμου προς αυτόν και τώρα κάνουν τους τιμητές, απλά πρόκειται για τους Δερτούζο και Αραβανή…

Κλείνοντας, κάποιοι φαίνεται ότι δεν πήραν το μάθημα τους με την κατακραυγή που δέχθηκαν αυτοί που πρόσφατα προσπάθησαν ανεπιτυχώς να συκοφαντήσουν τον Αντιδήμαρχο Παντελή Διολέτη. Υιοθετώντας πρακτικές λάσπης και συκοφάντησης των πολιτικών αντιπάλων δεν κερδίζουν αλλά χάνουν και όση αξιοπρέπεια τους έχει απομείνει. Τους αφήνουμε στη κρίση των συμπολιτών μας.

Eκ του Γραφείου Τύπου