Για 3η συνεχόμενη χρονιά η δράση του Δήμου Σαλαμίνας, “Μην το πετάς… χάρισέ το!”.

_ΤΟ_2022-Facebook-Post-Portrait-1080x1350-1

Σαλαμίνα, 12.12.2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, έτσι και φέτος, ο Δήμος Σαλαμίνας θα γεμίσει κουτιά αγάπης! Χαρίζουμε – Δωρίζουμε το παιχνίδι μας! Η χαρά είναι μεγαλύτερη όταν τη μοιράζεσαι!

Μετά την επιτυχία που είχε η δράση και τον ενθουσιασμό που ακολούθησαν τα χαμόγελα αγάπης που μοιράσαμε τις περασμένες χρονιές στα παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα να έχουν ένα παιχνίδι, συνεχίζουμε και φέτος. Αξίζει όσο τίποτε στον κόσμο να δώσουμε έστω και το ελάχιστο από τα παιχνίδια μας που κάθονται μήνες παρατημένα στο παιδικό δωμάτιο, σε ράφια ή ίσως και να κατευθύνονται προς κάποιο κάδο σκουπιδιών καθώς, τόσο απλά, μπορούν να κάνουν ευτυχισμένη κάθε γλυκιά παιδική ψυχούλα.

Με το ελάχιστον από εμάς, δίνουμε το χέρι για ένα καλύτερο αύριο! Μια πιο φωτεινή χριστουγεννιάτικη στιγμή βάζει την Αλληλεγγύη, μια άλλη έννοια για το Δήμο και τους συνδημότες μας!

Δίνουμε μόνο παιχνίδια σε καλή κατάσταση, για να περνάνε όσο πιο οικεία και ευχάριστα αυτές τις Άγιες ημέρες. Με ανιδιοτέλεια, αγάπη και σεβασμό, συμπαραστεκόμαστε ώστε να αποκτήσουν άλλη μια φορά ένα νέο νόημα τα φετινά Χριστούγεννα, τόσο για τον καθένα μας ατομικά αλλά και συλλογικά.

Και τις φετινές γιορτές στο Δήμο Σαλαμίνας γινόμαστε ένα!

Από τη Δευτέρα 12/12/2022 και έως την Πέμπτη 22/12/2022 από 08:00 – 15:00 στην είσοδο του Δημαρχείου Σαλαμίνας, μπορείτε να προσέλθετε με το παιχνίδι που θέλετε να δωρίσετε. Εκεί, θα βρίσκεται υπάλληλος του Δήμου για την παραλαβή.

Δεν είναι φιλανθρωπία, είναι στάση ζωής και κοινωνική δράση.

“Μην το πετάς, χάρισέ του!”

Εκ του Γραφείου Τύπου