Οι Επιδημίες του Χειμώνα – Οι πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν

KEP_YGEIAS_BANNER_SALAMINAGR

Αγαπητοί δημότες,

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε, στη νέα Καμπάνια Ενημέρωσης του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Ε. με τίτλο: “Οι Επιδημίες του Χειμώνα – Οι Πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν“, η οποία πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά τη Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 18:00 – 19:30.

Σύνδεσμος Πλατφόρμας ZOOM (Link): https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_mM39hH4jT2ywCchF-SUdTg

Η εκδήλωση έχει στόχο την ορθή ενημέρωση για την αντιμετώπιση των επιδημιών του χειμώνα, όπως ιώσεις, γρίπη καθώς και έναντι της πανδημίας COVID-19, που ταλαιπωρούν τόσο τους ενήλικες όσο και τα παιδιά. Μέσα από προσεκτικά επιλεγμένες ερωτήσεις οι ειδικοί ιατροί καλούνται να καλύψουν απορίες των πολιτών σχετικά με το θέμα.

Στο πάνελ θα συμμετάσχουν 4 ιατροί μέλη της Εταιρείας Χημειοθεραπείας, ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος κα Ελένη Καμάρα, η οποία θα απευθύνει και τις ερωτήσεις στους ιατρούς.

Επιπλέον, όσοι πολίτες συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν επιπλέον ερωτήσεις, σχετικές με το θέμα.

Επιπρόσθετα, η live μετάδοση της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί στη σελίδα της Κεντρικής Δομής των ΚΕΠ Υγείας. Εφόσον θέλετε, μπορείτε να την παρακολουθήσετε επιλέγοντας εδώ.

Η συμμετοχή για όλους είναι ΔΩΡΕΑΝ!

-επιδημίες-του-Χειμώνα_Αφίσα