ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ “EUnvironment”

3

  Αίτηση Συμμετοχής Σχολικών Μονάδων στη δραστηριότητα του Ευρωπαϊκού Προγράμματος
  «EUnvironment - Environmental emergency in simple words»

  Ο Δήμος Σαλαμίνας προσκαλεί τα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια του Δήμου να συμμετάσχουν σε δραστηριότητα που διοργανώνει στις 2 Απριλίου 2024 στην Αίθουσα "Δημήτριος Μπόγρης" του Δημαρχιακού Μεγάρου, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος "EUnvironment - Environmental Emergency in Simple Words με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

  Συγκεκριμένα, την Τρίτη 2 Απριλίου 2024 και ώρα 09:30 προσκαλούμε νέους, μαθητές των Λυκείων του Δήμου Σαλαμίνας, εκπαιδευτικούς, εκπροσώπους φορέων, στελέχη του Δήμου και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα "EUnvironment", όπου μέσα από διαδραστικά εργαστήρια θα αναδειχθούν ιδέες και προβληματισμοί για την Ευρώπη στο Δήμο μας.

  Παρακαλείσθε θερμά, να συμπληρώσει τη φόρμα αυτή για το Σχολείο σας είτε ο/η Διευθυντής, είτε ο Υπεύθυνος Συνοδός Καθηγητής που θα ανατεθεί από τον Διευθυντή, ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

  ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ!

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ


  Παρακαλείστε όπως δηλώσετε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του υπεύθυνου συμμετοχής της Σχολικής σας Μονάδας στη δραστηριότητα, συνοδού Εκπαιδευτικού ή Διευθυντή. Η ομάδα συντονισμού της δράσης θα επικοινωνεί μαζί του/της για θέματα συμμετοχής του Σχολείου, μετακίνησης των μαθητών, εγγράφων στη δραστηριότητα, Πιστοποιητικών Παρακολούθησης, κλπ.

  ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ

  Αμέσως μετά την επιτυχή καταχώρηση της Ηλεκτρονικής σας Αίτησης, θα παραλάβετε ένα αντίγραφο της αίτησης στο Email που έχετε δηλώσει παραπάνω.