Ο Δήμος Σαλαμίνας τίμησε τους Σαλαμίνιους αθλητές και αθλήτριες για τις αγωνιστικές επιτυχίες τους

athl_

                                                                                                                                                                       Σαλαμίνα, 27.11.2022

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου ο Δήμος Σαλαμίνας και το ΝΠΔΔ ΑΚΟΙΠΟΠ υποδέχθηκαν Σαλαμίνιους αθλητές για να τους τιμήσουν για τις επιτυχίες τους και την προβολή του νησιού μας.
Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας παρέδωσε τιμητικές πλακέτες στους αθλητές, τους συνεχάρη για τις επιτυχίες τους στον Αθλητισμό και δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.
Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΑΚΟΙΠΟΠ Θανάσης Αλαϊσκας αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής για την στήριξη του αθλητισμού στην Σαλαμίνα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και Βουλευτής ΝΔ Ιωάννης Τραγάκης , ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Βουλευτής Ιωάννης Ραγκούσης , πρώην Περιφερειάρχης Αττικής Ιωάννης Σγουρός, η Πρόεδρος των Ολυμπιονικών Ελλάδος Β. Ζυγούρη, ο Ολυμπιονίκης Π. Μαγδανής , ο Διευθύνων Σύμβουλος ΕΕΤΑΑ Σπύρος Σπυρίδων, ο πρώην Πρόεδρος και νυν Γραμματέας Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Ι. Καρράς , ο πρώην Δήμαρχος και νυν Δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Τσαβαρης , ο πρ. Αντιπεριφερειάρχης Λ. Αθανασιάδης, οι Αντιδήμαρχοι Ν. Κόγιας , Σ. Νάννος , Α. Βακάλης , Σ. Γκίνης , η Πρόεδρος Λαογραφικού Μουσείου Κ. Διγενάκη ο Πρόεδρος Κοινότητας Αιαντείου Χ.Γαβριήλ, η Πρόεδρος Κοινότητας Αμπελακίων Σ. Μαγιάτη Σταυρούλα , η Πρόεδρος Σ.Ε.Π.Ε. Β. Κεραμαρη , η Γραμματέας Σ.Ε.Δ.Ε. Β. Καπαραλιώτη , ο Αντιπρόεδρος ΔΛΤΣ Σ. Ράπτης ,ο Πρόεδρος της Ένωσης Κυπρίων Ελλάδος Ο. Παπασάββας , ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σαλαμίνας Κ. Σπετσιωτάκης , η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων ΑΜΕΑ Σαλαμίνας Γ. Καλιότσου. Αφήσαμε για το τέλος τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ τον Παναγιώτη Γιαννάκη!

                                                                                                                                                                        Eκ του Γραφείου Τύπου

*Οι φωτογραφίες είναι των Εφημερίδα ‘Σαλαμινία’ – Κωνσταντίνος Σεβαστιάδης