Επίσκεψη του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) και του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Καλίνικου Κρεάνγκα στον Δήμαρχο Σαλαμίνας

ping_pong_2

Σαλαμίνα, 8.07.2022

Υποδεχθήκαμε χθες τα μέλη του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ), τον Πρόεδρο Κ. Παπαγεωργίου, την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων την Σαλαμίνια Ξένια Στάθη και τον υπεύθυνο Μάρκετινγκ Ν. Γραμμένο.

Μαζί τους υποδεχτήκαμε τον θρύλο του αθλήματος, τον μεγαλύτερο Έλληνα αθλητή του πινγκ πονγκ όλων των εποχών, τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Καλίνικο Κρεάνγκα.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, Γιώργος Παναγόπουλος, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Είναι για μας χαρά να υποδεχόμαστε στη Σαλαμίνα τον πρόεδρο και τα μέλη της ομοσπονδίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Με τη συμβολή της συμπολίτισσας μας και υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων Ξένιας Στάθη, μητέρας της σπουδαίας ελληνίδας πρωταθλήτριας Μαλαματένιας Παπαδημητρίου, και την άριστη σχέση μας με την Ομοσπονδία θα κάνουμε σπουδαία πράγματα στη Σαλαμίνα για ένα άθλημα με μεγάλη παράδοση και σπουδαίες επιτυχίες στο νησί.

Είναι επίσης χαρά μας να υποδεχόμαστε τον θρύλο του πινγκ πονγκ στην Ελλάδα τον Καλλίνικο Κρεάνκα».

Η Σαλαμίνα με τον Τελαμώνα έχει μεγάλη παράδοση στο άθλημα και σκοπός μας είναι να συμβάλλουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη του στο νησί.

Έτσι, συζητήθηκε η διεξαγωγή πανελληνίου πρωταθλήματος αλλά και διεθνών αγώνων Πινγκ Πονγκ στην Σαλαμίνα  και σύντομα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε λεπτομέρειες.

Η ανάπτυξη του αθλητισμού αλλά και του αθλητικού τουρισμού στο νησί μας είναι για μας πρωταρχικοί σκοποί.

Eκ του Γραφείου Τύπου