Το 5ο Next Generation Festival, το μεγάλο μουσικό φεστιβάλ του Δήμου Σαλαμίνας πραγματοποιήθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά με μεγάλη επιτυχία!

nextgen2023_7

Σαλαμίνα, 19.09.2023

Το Generation Festival, το μεγάλο καλλιτεχνικό φεστιβάλ του Δήμου Σαλαμίνας που ενώνει τους νέους του νησιού μας αλλά και κάθε ηλικία πραγματοποιήθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά με μεγάλη επιτυχία!

Ο Δήμος Σαλαμίνας σταθερός στην πολιτιστική του πολιτική, φιλοξενεί κάθε αξιόλογη προσπάθεια και δίνει χώρο καλλιτεχνικής έκφρασης σε όλους τους δημιουργούς, τους ανθρώπους της τέχνης και του πολιτισμού και ιδιαίτερα στη νέα γενιά τους.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου έγινε η συναυλία των νέων μας με τα παιδιά του νησιού μας να τραγουδούν και να μας προσφέρουν μοναδικές μουσικές εκτελέσεις. Ένα ταξίδι μελωδιών με κιθάρα, πιάνο, τύμπανα και τσέλο. Ένα αφιέρωμα που θα θυμόμαστε όλοι για καιρό. Έπειτα, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου οι ωφελούμενοι του ΚΔΗΦ του συλλόγου Γονέων-Φίλων ΑμεΑ Σαλαμίνας καθήλωσαν το κοινό μέσα από θεατρικές ερμηνείες με χορό, τραγούδι και κίνηση. Μια ξεχωριστή στιγμή για όλους μας αφού όλοι μαζί είμαστε και γίναμε ένα. Μεταξύ άλλων το παρόν έδωσε και ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ κ. Γιώργος Σταμάτης.

Το βήμα στους νέους.

Η δύναμη μας για το μέλλον, η έμπνευση μας για το παρόν.

Το Generation Festival ήρθε για να μείνει. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας.

 

Eκ του Γραφείου Τύπου