Ο Δήμος Σαλαμίνας τιμήθηκε από τον Πρόεδρο του ΕΔΔΥΠΠΥ και Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γ. Πατούλη στο 17o Συνέδριο Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων και Προαγωγής Υγείας

2_image_2021-11-13_16-08-42-388

Σαλαμίνα, 13.11.2021

Στις εργασίες του 17ου Συνεδρίου του ΕΔΔΥΠΠΥ συμμετείχε εχθές ο Δήμος Σαλαμίνας ως τιμώμενος Δήμος με βράβευση που έγινε από τον Πρόεδρο του ΕΔΔΥΠΥ και Περιφερειάρχη Αττικής, κύριο Γιώργο Πατούλη.

Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τον Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιώργο Παναγόπουλο για τη δράση του Δήμου στον τομέα Πρόληψης της Υγείας.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιώργος Πατούλης τόνισε τη σημασία του Συνεδρίου και τον ρόλο που παίζουν οι 232 Δήμοι – Μέλη στην αντιμετώπιση της Πανδημίας του COVID-19 και της εφαρμογής των οδηγιών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, Γιώργος Παναγόπουλος επεσήμανε πως οι κοινωνικές ανάγκες της εποχής επιτάσσουν να είμαστε στις επάλξεις προτού προκύψει η οποιαδήποτε έλλειψη ώστε να προφυλάσσουμε τους πολίτες κατά το μέγιστο των δυνατοτήτων μας με στόχο πάντα την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας.

Ευχαρίστησε δε τους συνεργάτες του, τον αντιδήμαρχο και το προσωπικό των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν στο θέμα αυτό.

Εκ του Γραφείου Τύπου