Μην το πετάς, χάρισέ το!

ΧΑΡΙΣΕ_ΤΟ_2023-Facebook Post Portrait 1080x1350

Σαλαμίνα, 25.11.2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, έτσι και φέτος ο Δήμος Σαλαμίνας θα γεμίσει κουτιά αγάπης! Χαρίζουμε – Δωρίζουμε το παιχνίδι μας! Η χαρά είναι μεγαλύτερη όταν την μοιράζεσαι!

Μετά την επιτυχία που είχε η δράση και τον ενθουσιασμό που ακολουθούσαν τα χαμόγελα αγάπης που μοιράσαμε τις περασμένες χρονιές στα παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα να έχουν ένα παιχνίδι συνεχίζουμε και φέτος. Αξίζει όσο τίποτε στον κόσμο να δώσουμε έστω και το ελάχιστο από τα παιχνίδια μας που κάθονται μήνες παρατημένα στο παιδικό δωμάτιο, σε ράφια ή ίσως και να κατευθύνονται προς κάποιο κάδο σκουπιδιών  καθώς τόσο απλά μπορούν να κάνουν ευτυχισμένη κάθε γλυκιά παιδική ψυχούλα.

Με το ελάχιστο από εμάς, δίνουμε το χέρι για ένα καλύτερο αύριο! Μια πιο φωτεινή χριστουγεννιάτικη στιγμή βάζει την Αλληλεγγύη, μια άλλη έννοια για το Δήμο και τους συνδημότες μας!

Δίνουμε μόνο παιχνίδια σε καλή κατάσταση, για να περνάνε όσο πιο οικεία και ευχάριστα αυτές τις Άγιες μέρες. Με ανιδιοτέλεια, αγάπη και σεβασμό, συμπαραστεκόμαστε ώστε να αποκτήσουν άλλη μια φορά ένα νέο νόημα τα φετινά Χριστούγεννα, τόσο για τον καθένα μας ατομικά αλλά και συλλογικά.

Και τις φετινές γιορτές στο Δήμο Σαλαμίνας γινόμαστε ένα!

Από τη Παρασκευή 01/12/2023 και έως την Παρασκευή 15/12/2023 από
08:00 – 15:00 στην είσοδο του Δημαρχείου Σαλαμίνας, μπορείτε να προσέλθετε με το παιχνίδι που θέλετε να δωρίσετε. Εκεί, θα βρίσκεται υπάλληλος του Δήμου για την παραλαβή.

Δεν είναι φιλανθρωπία, είναι στάση ζωής και κοινωνική δράση.

Μην το πετάς, χάρισέ το!

Εκ του Γραφείου Τύπου