ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2023 από τον Δήμο Σαλαμίνας

protom_4-1068x1424-1

Σαλαμίνα, 2.05.2023

Πρωτότυπες οι εκδηλώσεις του Δήμου Σαλαμίνας για την Πρωτομαγιά καλωσορίζοντας τον νέο μήνα με πολλά λουλούδια σε μια ανοιξιάτικη παλέτα χρωμάτων που “πλημμύρισαν” την καρδιά του νησιού στην πλατεία Αγαλμάτων. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν προσφέρθηκαν λουλούδια και στιγμές χαράς σε όλους με την ανθοκομική έκθεση να κεντρίζει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της ίδιας ημέρας η παιδική δημοτική χορωδία τραγούδησε άσματα της παράδοσης και της ποίησης για την πολυτραγουδισμένη ημέρα της Πρωτομαγιάς ενώ αφήγηση παραμυθιών από την ομάδα «Παραμυθανθός» αποτέλεσε ένα ιδιαίτερο κάλεσμα με μνήμες και απαγγελίες που ξυπνούν συναισθήματα. Παράλληλα έκθεση βιβλίου και ζωγραφικής πλαισίωσαν και η έλευση του κόσμου ήταν τεράστια με ενθουσιασμό και θετικές εντυπώσεις.

Λίγο αργότερα το party του Δήμου Σαλαμίνας άρχισε! Με μουσική, χορό και τραγούδι εορτάστηκε η Πρωτομαγιά για όλους συνοδεία μουσικοχορευτικών σχημάτων του μουσικοχορευτικού συλλόγου ‘Τίνα Μπεγνή’ σε ύφος μοντέρνων χορών ενώ ακολούθησαν και οι ομάδες της σχολής Chris Dance. Το κέφι κράτησε ως αργά και οι νότες, ο ρυθμός και το τέμπο συνεπήρε στο χορό όλους τους παρευρισκόμενους!

Eκ του Γραφείου Τύπου