Ο Ερυθρός Σταυρός και επίσημα πια στο νησί της Σαλαμίνας, με την συνδρομή του Δήμου Σαλαμίνας

erit_

Σαλαμίνα, 3.07.2023

 

Ο Ερυθρός Σταυρός και επίσημα πια στο νησί μας. Εγκαινιάσαμε εχθές τα γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος Σαλαμίνας παρουσία του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Δρ. Αντώνιου Αυγερινού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους σύσσωμη η Δημοτική Αρχή, ο Αντιπεριφερειάρχης  Νήσων Στ. Βοϊδονικόλας, ο Δ/νων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ και υπ. Περιφ. Σύμβουλος Σπ. Σπυρίδων, ο Πρόεδρος της Ενώσεως Κυπρίων Ελλλαδος και υπ. Περιφ. Σύμβουλος Όμηρος Παπασάββας, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων πλήθος κόσμου.

Ο Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Δρ. Αντώνιος Αυγερινος αναφέρθηκε στην τεράστια προσφορά του οργανισμού, στην ανάγκη να ενισχυθεί το κίνημα του Εθελοντισμού και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιώργο Παναγόπουλο που από την αρχή αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια και σε συνεργασία με τα μέλη της Διοίκησης του Περιφερειακού Τμήματος Σαλαμίνας την υλοποίησαν.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας δήλωσε κατά τον χαιρετισμό του ‘Είμαστε χαρούμενοι που συμβάλλαμε σ’ αυτή την προσπάθεια να έλθει ο Ερυθρός Σταυρός στο νησί μας. Πρέπει όλοι οι Σαλαμίνιοι να αγκαλιάσουμε τον Ερυθρό Σταυρό και να εδραιώσουμε την παρουσία του στο νησί μας. Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Δρ. Αντώνη Αυγερινό για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε’.

Eκ του Γραφείου Τύπου