Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου & το άνοιγμα Χριστουγεννιάτικου χωριού στην πλατεία Ηρώων-Αγάλματα

__chri___

 

Σαλαμίνα, 21.12.2023

Σαν σκηνές από παραμύθι θυμίζει το εορταστικό σκηνικό που στήθηκε στην πλατεία Ηρώων – Αγάλματα στην καρδιά του νησιού μας μαγεύοντας μικρούς και μεγάλους. Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023  το κεντρικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο που κοσμεί την κεντρικότερη πλατεία της Σαλαμίνας φωτίστηκε με αμέτρητα λαμπιόνια ενώ το Χριστουγεννιάτικο χωριό που στήθηκε γέμισε με μικρούς και μεγάλους καθώς και με πολλές δράσεις, παιχνίδια και εκπλήξεις.

Το πάτημα του κουμπιού για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο έγινε από τον Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιώργο Παναγόπουλο και σήμανε την έναρξη της μεγάλης γιορτής που φώτισαν του νησιού μας υπό τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες των μαθητών των δημοτικών σχολείων Σαλαμίνας.

Οι ζεστές αυτές γιορτινές στιγμές πλαισιώθηκαν από φως και αισιοδοξία και όλοι μαζί αντάλλαξαν ευχές και μηνύματα θαλπωρής και αγάπης για όλους μαζί πλημμυρίζοντας την πλατεία Αγαλμάτων από όλους μαζί σαν μια μεγάλη ενωμένη παρέα. “Η ενότητα αυτή μας χαρακτηρίζει αφού η αλήθεια ενώνει και ζεσταίνει τις καρδιές όλων μας”, σημείωσε ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος.

Φωτογραφίες με τον Άη Βασίλη, ξωτικά, κεράσματα, γιορτινός διάκοσμος, happenings μα πιο πολύ από όλα ξεχώρισαν τα λαμπερά χαμόγελα όλων των παιδιών συνθέτοντας ένα αληθινά εορταστικό βράδυ.

Πλησιάζοντας τα Χριστούγεννα η μαγεία των ημερών βρίσκεται στο να είμαστε όλοι μαζί!

Καλά Χριστούγεννα!

Eκ του Γραφείου Τύπου