Σε πολύ εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στα Σελήνια από τον Δήμο Σαλαμίνας

ΣΕΛΗΝΙΑ ΔΕΝΤΡΟ 122023

ΣΕΛΗΝΙΑ ΔΕΝΤΡΟ1_122023

Σαλαμίνα, 4.12.2023

Με φως και λάμψη εορταστική  πραγματοποιήθηκε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στα Σελήνια, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας υποδέχτηκε μικρούς και μεγάλους και όλοι μαζί πάτησαν το κουμπί της φωταγώγησης και σήμαναν την έναρξη των φετινών Χριστουγέννων. Τα εκατοντάδες λαμπιόνια του δέντρου άναψαν και χάρισαν χρώμα, φως και χαρά, πρόγευση της Άγιας Νύχτας που πλησιάζει.

Τα χαμόγελα όλων φώτισαν παραπάνω την εορταστική ατμόσφαιρα. Την παράσταση έκλεψαν οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου Σεληνίων που τραγούδησαν ρυθμικά πολλά γνωστά Χριστουγεννιάτικα άσματα.

Επίσης δεν έλειψαν κι’ άλλες μουσικές νότες με το εξαιρετικό συγκρότημα Vanila swing  και τους Rock ‘n’ Roll  ρυθμούς του σε ένα ζωντανό γιορτινό πρόγραμμα που ξεσήκωσε το κοινό και έδωσε ένα δυνατό εορταστικό παλμό. Στην εκδήλωση συμμετείχε και η Ομάδα Χειροτεχνών Ένωσης Τριτέκνων Σαλαμίνας με τις όμορφες δημιουργίες τους.

Το κέφι διάχυτο σκόρπισε στιγμές ευχάριστες για όλους κάνοντας όλη την πλατεία Σεληνίων μια μεγάλη παρέα.

Στον Δήμο Σαλαμίνας θα πραγματοποιηθούν χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις καθ’ όλη την διάρκεια του εόρτιου Δεκεμβρίου γεμάτο εκπλήξεις  τόσο για μικρούς όσο και μεγάλους.

Καλά Χριστούγεννα!

Eκ του Γραφείου Τύπου