Ορκίστηκε για δεύτερη φορά Δήμαρχος Σαλαμίνας o Γιώργος Παναγόπουλος

orkomosia___

Σαλαμίνα, 29.12.2023

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του επανεκλεγέντος Δημάρχου Σαλαμίνας Γιώργου Παναγόπουλου και των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και των κοινοτικών συμβουλίων την Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023 στο Δημαρχείο Σαλαμίνας, στην αίθουσα «Δημ. Μπόγρη».

Tην Ορκωμοσία του Δημάρχου και των Συμβούλων με θρησκευτικό όρκο τέλεσε ο  Μητροπολίτης Μεγάρων και Σαλαμίνας κ.κ. Κωνσταντίνος.

Το παρόν έδωσαν εκπρόσωπος της Α.Θ. Παναγιώτης Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, π. Ναθαναήλ,  οι Βουλευτές ΝΔ Β’ Πειραιά κ.κ. Γ. Βρεττάκος, Μ. Λιβανός, Δ. Μαρκόπουλος, Γ. Τραγάκης, ο Βουλευτής Επικρατείας ΝΔ κ. Γ. Σταμάτης και ο Βουλευτής των Σπαρτιατών Β’ Πειραιά κ. Α. Ζερβέας,  πολιτευτές, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Περάματος Γ. Λαγουδάκος, πρ. Δήμαρχοι Σαλαμίνας, ο Δ/νων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ κ. Σπ. Σπυρίδων, εκπρόσωποι φορέων και θεσμών της Σαλαμίνας και πλήθος κόσμου.

Ο Σεβασμιότατος κ.κ. Κωνσταντίνος  κατά τον χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της νέας Δημοτικής Αρχής και σημείωσε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία που είχε με τον Δήμαρχο Γιώργο Παναγόπουλο έως τώρα.

Ακολούθησε η ομιλία του επανεκλεγέντος Δημάρχου Γιώργου Παναγόπουλου, ο οποίος αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της

πρώτης θητείας, τους στόχους της δημοτικής αρχής τα επόμενα χρόνια και έκλεισε με μια προσωπική αναφορά ευχαριστώντας τους δημότες της Σαλαμίνας για την τιμή που του επεφύλαξαν επανεκλέγοντας τον ως Δήμαρχο του τόπου.

Eκ του Γραφείου Τύπου