Ολοκληρώθηκαν οι δημαιρεσίες στο Δήμο Σαλαμίνας

symv_

Σαλαμίνα, 3.1.2024

Ολοκληρώθηκαν οι δημαιρεσίες στο Δήμο Σαλαμίνας, εχθές Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024 με την εκλογή του νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Δημοτικής Επιτροπής.

Στην εκλογική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αναδείχθηκε ο κ. Λάμπρος Καπαραλιώτης

Ολοκληρώθηκαν επίσης οι διαδικασίες ανάδειξης και της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Σαλαμίνας. Τονίζουμε ότι η Δημοτική Επιτροπή από την 01.01.2024 ασκεί τις αρμοδιότητες της οικονομικής επιτροπής, της επιτροπής ποιότητας ζωής, καθώς και της εκτελεστικής επιτροπής, οι οποίες καταργούνται.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος, μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών δήλωσε:

«Στο ξεκίνημα της νέας δημοτικής περιόδου προχωράμε με γρήγορο βηματισμό και πλάνο ώστε να ανταποκριθούμε στις νέες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας και να οδηγήσουμε όλοι μαζί τον Δήμο Σαλαμίνας στη νέα εποχή. Κατόπιν των σημερινών αρχαιρεσιών θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, καλωσορίζοντας ιδιαίτερα τα νέα μέλη. Σημειώνω πως προσδοκώ στη συμβολή τους με αφοσίωση στο έργο της ομάδας και το ευοίωνο μέλλον της Σαλαμίνας. Ευχές και συγχαρητήρια ώστε να επιτύχουν όλοι στα νέα τους καθήκοντα και να έχουμε μια δημιουργική και επιτυχημένη πορεία – όπως ξεκινήσαμε και έως σήμερα φτάσαμε να αντικρύζουμε».

Eκ του Γραφείου Τύπου