Ευχαριστήριο Μήνυμα Δημάρχου Σαλαμίνας

Σαλαμίνα, 25.02.2024

Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας, όλους όσους με την παρουσία τους στην εξόδιο ακολουθία και στον ύστατο αποχαιρετισμό, την επικοινωνία με τα παρηγορητικά λόγια τους, τα συλλυπητήρια μηνύματά τους και τη σκέψη τους, συμπαραστάθηκαν στο βαρύ πένθος για την απώλεια της μητέρας μας και γιαγιάς Πόπης Παναγοπούλου.

Ιδιαιτέρως και ευσεβάστως ευχαριστούμε, τον Σεβασμιότατο Ποιμενάρχη και Μητροπολίτη της Ι.Μ. Μεγάρων και Σαλαμίνας κ.κ. Κωνσταντίνο για την τιμή που επεφύλαξε στην εκλιπούσα και στην οικογένειά μας, ο οποίος χοροστάτησε κατά την νεκρώσιμη ακολουθία και μίλησε με λόγια αγάπης  και παρηγοριάς, καθώς τους παρευρεθέντες ιερείς που ένωσαν τις ευχές και τις δεήσεις τους, για ανάπαυση της ψυχής της στη νεκρώσιμη ακολουθία και τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγ. Βαρβάρας π. Παναγιώτη Μούλτο, ο οποίος στάθηκε αρωγός στο πένθος μας αλλά και συμπαραστάτης.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στην Α.Π. Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο για το μήνυμα συμπαράστασης που μας απέστειλε καθώς και για τον εκπρόσωπό του π. Ναθαναήλ κατά την νεκρώσιμη ακολουθία.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε επίσης στους Βουλευτές ΝΔ Β΄ Πειραιά Γ. Βρεττάκο, Μ. Λιβανό, Δ. Μαρκόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Γ. Βουτσινά, τους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, που μας συμπαραστάθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους στην εξόδιο ακολουθία.

Με τις θερμότερες ευχαριστίες μας για την συμπαράστασή σας στο βαρύ πένθος μας, σας ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και αγάπη!

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ