Οι ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ θα αποκτήσουν αποχετευτικό δίκτυο ανακοινώνει ο Δήμος Σαλαμίνας – Εξασφαλίσθηκε χρηματοδότηση €2.394.240,00

Σαλαμίνα, 01.10.2021

Ένα μεγάλο και χρόνιο πρόβλημα βρίσκει τη λύση του.

Οι ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ θα αποκτήσουν αποχετευτικό δίκτυο.

Η ταλαιπωρία εκατοντάδων συμπολιτών μας που κατοικούν εκεί τελειώνει.

Ο Δήμος μας μέσω του προγράμματος ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ του ΥΠ.ΕΣ. εξασφάλισε χρηματοδότηση €2.394.240,00 για την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης στις Εργατικές Κατοικίες.

Ένα μεγάλο έργο ουσίας, για την προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος ξεκινά.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Παναγόπουλος τόνισε: “Η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική για τους εκατοντάδες συμπολίτες μας που κατοικούν στις Εργατικές Κατοικίες. Έγινε το μεγάλο βήμα με την εξασφάλιση της χρηματοδότησης για να λυθεί το πρόβλημα που τους ταλαιπωρούσε για δεκαετίες. Επισκέφθηκα και ενημέρωσα τον αν. Υπουργό Εσωτερικών κ. Σ. Πέτσα για τον εν λόγω ζήτημα και ο κ. Υπουργός αμέσως κατανόησε τη σοβαρότητα του και συνέβαλε αποφασιστικά στο να δοθεί ουσιαστική λύση για το Δήμο μας και τους συμποίτες μας. Ευχαριστώ θερμά τον κ. Υπουργό για τη στήριξή του αυτή. Θέλω, ακόμη, να ευχαριστήσω τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας που εργάστηκε επί μήνες για το σημερινό αποτέλεσμα αλλά και όσες από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές είχαν εργαστεί προς τον σκοπό αυτό. Διαβεβαιώνω τους συμπολίτες μου για μια ακόμη φορά ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας.”

Εκ του Γραφείου Τύπου