Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου η εκδήλωση για τον απολογισμό 2019-2022 της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Σαλαμίνας

apol_6

 

Σαλαμίνα, 19.12.2022

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 παρουσίασε στο Δημαρχείο Σαλαμίνας τον απολογισμό του έργου της δημοτικής αρχής για την τριετία 2019-2022.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από πολίτες όλων των ηλικιών, σε ένα πολύ ζεστό κλίμα ενότητας, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας έχοντας δίπλα του τους δημοτικούς του συμβούλους με μια απολογιστική ομιλία με λεπτομέρειες, επεξηγήσεις, παραδείγματα και υποσημειώσεις παρουσίασε εκτενώς τα έργα της Δημοτικής Αρχής της περιόδου 2019-2022 που έχουν υλοποιηθεί και αναφέρθηκε στα έργα που έχουν προγραμματιστεί για το προσεχές διάστημα.

Το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων, οι κ.κ. Περιφερειάρχης Αττικής κ. Πατούλης, ο Βουλευτής ΝΔ Β’ Πειραιά κ. Μαρκόπουλος, ο Βουλευτής ΝΔ Β’ Πειραιά και Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Τραγάκης, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κ. Ραγκούσης, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κ. Αλεξιάδης, ο πρ. Περιφερειάρχης Αττικής κ. Σγουρός, ο Δήμαρχος Νίκαιας Ρέντη κ. Ιωακειμίδης, οι πρώην Δήμαρχοι Σαλαμίνας  κ.κ. Αστράκος, Αγαπίου, Γκίνης, Σοφράς, Τσαβαρής, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ κ. Σπυρίδων, ο Πρόεδρος της Ενώσεως Κυπρίων Ελλάδος κ. Παπασάββας, οι πολιτευτές ΝΔ κ.κ. Βρεττάκος και Λιβανός, οι πολιτευτές του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ κ.κ. Διαμαντίδης και Αθανασιάδης, πρόεδροι και εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων και θεσμών.

Ο Απολογισμός τριετίας του Δήμου Σαλαμίνας κατένειμε τα πεπραγμένα σε έργα τεχνικά (αποχέτευση, οδοποιία, σχολεία, παιδικές χαρές, φωτισμό κ.α.), σε έργα παιδείας, έργα αθλητισμού, έργα που αφορούν στο περιβάλλον και την καθαριότητα, έργα της καθημερινότητας των πολιτών, έργα πολιτικής προστασίας, κοινωνικές υπηρεσίες, δράσεις πολιτισμού, δράσεις Υγείας, διοικητικές υπηρεσίες, διαχείριση αδέσποτων ζώων, πρωτοβουλίες του δημοτικού λιμενικού ταμείου κ.α. διακρίσεις που έλαβε ο Δήμος Σαλαμίνας αλλά και επισκέψεις πολιτειακών και πολιτικών αρχών της χώρας, υψηλόβαθμων προσώπων και διεθνών προσωπικοτήτων.

Ο λόγος δόθηκε πρώτα στον Περιφερειάρχη Αττικής. Ο Γιώργος Πατούλης χαιρετίζοντας τις προσπάθειες της δημοτικής αρχής και επισημαίνοντας την συμβολή της Περιφέρειας Αττικής σημείωσε πως το παζλ είναι μεγάλο και εκτενές και ουδεμία δράση επιτυγχάνεται δίχως την ενότητα και την συνεργασία να προηγούνται εκφράζοντας ευχαριστίες στον Δήμαρχο Σαλαμίνας για την σχέση που δημιουργήθηκε μεταξύ τους σε κάθε προσπάθεια, σε κάθε εμπόδιο και σε κάθε επιτυχία.

Με την σειρά του ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Αττικής, τους συνεργάτες του, τους εργαζόμενους του Δήμου για την συνεργασία αλλά και τους πολίτες της Σαλαμίνας για την εμπιστοσύνη τους προς την δημοτική αρχή.

Βασική επιδίωξη της παρουσίασης των δράσεων της Δημοτικής Αρχής για την τριετία 2019 – 2022 ήταν η ενημέρωση των δημοτών για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα της, τις τυχόν παραλείψεις αλλά και την προσπάθεια που συνεχίζεται μέσα από ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που θα εφαρμοστεί μέχρι το τέλος της θητείας της αλλά και για την επόμενη πενταετία.

Τα χειροκροτήματα ήταν πολλά. Δε θα σταθούμε σε αυτό, αλλά ότι για δύο ώρες κανείς δεν έφυγε, έμειναν όλοι ως τέλους να ακούσουν και να συγχαρούν.

Μαζί με όλους εσάς αγαπάμε την Σαλαμίνα.

Μαζί με όλους εσάς υλοποιούμε όλους μας τους στόχους.

Μαζί με όλους εσάς αλλάζουμε το νησί μας .

Ευχαριστούμε πολύ που μας τιμήσατε.

 

 

Eκ του Γραφείου Τύπου