Εγκατάσταση Ραμπών ΑμεΑ SEATRAC στη Σαλαμίνα

SEATRAC ΓΥΑΛΑ

SEATRAC ΡΕΣΤΗ_2 SEATRAC ΡΕΣΤΗ

Σαλαμίνα, 20.06.2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε λειτουργία τέθηκαν στην παραλία Ρέστη και στην παραλία Γυάλας, οι ράμπες ΑμεΑ για την αυτόνομη πρόσβαση Ατόμων με Αναπηρία στη θάλασσα.

Πρόκειται για ένα αυτόματο αμαξίδιο, του οποίου η χρήση διευκολύνει τα άτομα με αναπηρία και κινητικά προβλήματα να εισέλθουν και στη συνέχεια να εξέλθουν με ασφάλεια και ευκολία από τη θάλασσα με τη χρήση τηλεχειριστηρίου.

Με τον τρόπο αυτό δίνεται ένα κίνητρο στα άτομα αυτά να επισκεφτούν την παραλία για να κοινωνικοποιηθούν και να απολαύσουν τη θάλασσα, σε δύο σημεία του νησιού!

Ο Δήμος, σε συνεργασία με την TOBEA προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους να ενημερώνονται για τα SEATRAC και να αποκτήσουν δωρεάν το τηλεχειριστήριο. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα ελεύθερης πρόσβασης, όποια ώρα επιθυμεί ο κάθε λουόμενος να επισκεφτεί την παραλία!

Μπορείτε να προμηθευτείτε το χειριστήριο των SEATRAC εντελώς ΔΩΡΕΑΝ (χρεώνεστε μόνο τα έξοδα αποστολής).

Για την προμήθεια (δωρεάν)  ατομικού τηλεχειριστήριου, όπως και για κάθε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε με την εταιρεία ΤΟΒΕΑ μέσω του τηλεφώνου 2610876000, του email: info@tobea.gr και της ιστοσελίδας www.tobea.gr.

Εγγράφεστε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ μέσω της φόρμας για να ενημερώνεστε για την εγκατάσταση, συντήρηση και απεγκατάσταση των SEATRAC που σας ενδιαφέρουν. Λαμβάνετε SMS ή/και EMAIL εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Συμπληρώνετε τα στοιχεία αποστολής και σε 1 – 3 ημέρες το τηλεχειριστήριο θα είναι στη διάθεσή σας.

Το τηλεχειριστήριο είναι το ίδιο για όλα τα SEATRAC!

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας τόνισε: “Παραδίδουμε δύο παραλίες προσβάσιμες και φιλικές για τα ΑμεΑ, κάτι που αποτελεί καθήκον μας. Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες παραλίες. Δε θα σταματήσουμε τις πρωτοβουλίες μας μέχρι το «όλοι ίσοι, όλοι διαφορετικοί» να γίνει πράξη στο νησί μας“.

 

Εκ του Γραφείου Τύπου