Η περιφέρεια του Αιαντείου αποκτά αποχέτευση ανακοινώνει ο Δήμος Σαλαμίνας – ένα έργο προϋπολογισμού 25 εκ.€.

Σαλαμίνα, 16.10.2022

Η περιφέρεια του Αιαντείου (πολεοδομικές ενότητες Αγ.Παρασκευής, Αγ. Αθανασίου, Αγ. Δημητρίου, Ζορμπαλά, Κακής Βίγλας, Αιαντείου) αποκτά αποχέτευση.

Ο Δήμος Σαλαμίνας συμφώνησε με την ΕΥΔΑΠ για την κατασκευή αυτού του τεράστιας σημασίας έργου προϋπολογισμού 25 εκ.€.

Αφού επικαιροποιήθηκε  μελέτη, που είχε εκπονηθεί από τον Δήμο Σαλαμίνας το 2011 επί Δημαρχίας Γ. Τσαβαρή, συμφωνήσαμε με την ΕΥΔΑΠ για την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης για όλη τη περιφέρεια του Αιαντείου.

Μετά την υπογραφή της προγραμματικής συμφωνίας από τον Δήμο Σαλαμίνας και την ΕΥΔΑΠ, ακολουθεί ο διαγωνισμός για τον ανάδοχο του έργου και το μεγάλο έργο ξεκινά!

Αφού ολοκληρώσαμε και θέσαμε σε λειτουργία την αποχέτευση στα Παλούκια, αφού εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση 2,3 εκ.€ για την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης στις Εργατικές Κατοικίες, αφού επεκτείνουμε συνεχώς τις συνδέσεις με την αποχέτευση στο κέντρο του νησιού, τώρα προχωρούμε στη κατασκευή δικτύου αποχέτευσης στην περιφέρεια Αιαντείου.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος τόνισε σχετικά: Ένα σπουδαίο έργο για το οποίο δουλέψαμε πολύ καιρό είναι έτοιμο να ξεκινήσει. Ένα έργο ουσίας, ένα έργο προϋπολογισμού 25 εκ €. Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε τις υποδομές για την Σαλαμίνα του αύριο’.

Eκ του Γραφείου Τύπου