Εκδήλωση του Δήμου Σαλαμίνας για τον Ερυθρό Σταυρό παρουσία του Προέδρου του Dr. Αντώνιο Αυγερινό / Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

-13112022

 

Σαλαμίνα, 8.11.2022

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 στις 19.00 σας περιμένουμε στο Δημαρχείο Σαλαμίνας.

Μια σημαντική εκδήλωση του Δήμου μας για έναν σπουδαίο,  παγκόσμιο Οργανισμό, που πλέον φιλοξενείται και στο νησί μας, τον Ερυθρό Σταυρό.

Κομβικό σημείο της εκδήλωσης είναι η ανεκτίμητη προσφορά του Ερυθρού Σταυρού που ανέκαθεν αποτελούσε και αποτελεί τον θεμέλιο λίθο της δράσης στην κοινωνία με προσφορά και δέσμευση σε κάθε ανάγκη και για κάθε αναγκαιότητα. Ως εκ τούτου, η κεντρική ιδέα της εκδήλωσης είναι αυτή ακριβώς αυτό το έργο που αναλαμβάνουν και πραγματοποιούν αδιάκοπα οι εθελοντές.

Ο Δήμος Σαλαμίνας αναγνωρίζοντας το έργο και την προσφορά του Ερυθρού Σταυρού φιλοξενεί στο νησί μας το περιφερειακό Τμήμα Σαλαμίνας.

Παράλληλα θα έχουμε την τιμή να καλωσορίσουμε ως επίτιμο καλεσμένο και ομιλητή τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιο Αυγερινό που θα επισκεφτεί την Σαλαμίνα αναφερόμενος στο πολύπλευρο ανθρωπιστικό έργο του Ερυθρού Σταυρού όλα αυτά τα χρόνια.

Eκ του Γραφείου Τύπου