Βραβεύτηκε ο Δήμος Σαλαμίνας στο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Δικτύου “Υγιών Πόλεων”

ygion_poleon_-1

Σαλαμίνα, 10.10.2022

Ο Δήμος μας βραβεύτηκε στο 18ο συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων από τον Πρόεδρο του Δικτύου και Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γ. Πατούλη για την δράση του στον τομέα της πρόληψης της Υγείας μέσα από το ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ, που έχουμε ιδρύσει.

Μια ακόμη σημαντική διάκριση για τον Δήμο μας σε ένα θέμα τεράστιας σημασίας, την πρόληψη της υγείας των συμπολιτών μας.

Κατά την βράβευση, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την συνδρομή του στην προσπάθεια του Δήμου να ενισχύσει το ΚΕΠ Υγείας στην Σαλαμίνα καθώς και τα στελέχη του ΕΔΔΥΠΠΥ για τα συνεργασία όπως και τους συνεργάτες του στον Δήμο για την αποτελεσματική δουλειά που κάνουν στο συγκεκριμένο θέμα.

Στο τριήμερο Συνέδριο περισσότεροι από 130 ομιλητές και ομιλήτριες – ιατροί, ερευνητές, ειδικοί επιστήμονες, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης και της κεντρικής πολιτικής σκηνής – θα αναδείξουν τον κομβικό ρόλο που διαδραματίζει η Αυτοδιοίκηση στην επίλυση των προβλημάτων της δημόσιας Υγείας και την αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχονται στους πολίτες. Μεταξύ αυτών και ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος απηύθυνε ομιλία με αναλυτική παρέμβαση αναφερόμενος εκτενώς στις δράσει του Δήμου Σαλαμίνας.

Η Σαλαμίνα ήταν παρούσα!

Η Σαλαμίνα συμβαδίζει με την πρόοδο  σε κάθε τομέα!

Eκ του Γραφείου Τύπου